Vattendetektor

Huomaa vesivuoto ajoissa ja välty suurilta vahingoilta.

Verisure Vattendetektor

Putket eivät ikäänny arvokkaasti.


Ilmainen neuvonta

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Jos olet jo asiakkaamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 010 217 9000 tai asiakaspalvelu@verisure.fi

Kyllä, olen kiinnostunut

Verisuren vuotovahti.

Verisuren vuotovahti

Hälytyskeskuksen valvontaan liitetyllä vesi-ja vuotovahdilla vesivuoto havaitaan ajoissa

Vesivahinko voi laajentua huomaamatta pitkänkin ajan. Jos vesivuotoa ei havaita ajoissa, se voi aiheuttaa suurta vahinkoa kodissasi. Kosteusvaurioiden korjausremontti voi kestää kuukausia ja pahimmassa tapauksessa joudut perheesi kanssa muuttamaan pois kotoa. Tietämättömyys ja vesivahingon kalliit seuraukset ovatkin monen kodinomistajan pahin painajainen.


Vesivahinkojen riskipaikkoja:

 

- astianpesukone

- jääkaappi

- tiskiallas

- lämminvesivaraaja

- kellaritilat

 

Verisuren vuotovahti sisältää langattoman vesivuotohälyttimen. Se varoittaa sinua ajoissa, jotta voit välttyä kosteusvaurioilta ja kalliilta korjausremonteilta.

Näin vuotovahti toimii

01.13

Vattendetektor
Verisuren hälytyskeskuksen vuotovahdin päivystäjä.

Verisuren vuotovahti ilmoittaa poikkeuksista suoraan puhelimeesi

Verisuren vuotovahti ja Vesi- ja vuotovalvonta 24/7 -palvelu suojaavat kotiasi vesivahingon varalta. Hälytyskeskuksemme valvoo kotisi vesivuotohälyttimiä ympäri vuorokauden ja päivystäjämme soittaa sinulle heti, jos jotain tapahtuu. Kun saat varoituksen ajoissa, voit vähentää tai välttää kokonaan kosteusvauriot ja täten suuret korjausremontit. Saat vuotohälytyksestä myös ilmoituksen puhelimeesi.

Ratkaisuja älykkääseen kotiin

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Älypistorasia kytkeytyy Verisure-järjestelmääsi keskusyksikön välityksellä ja yhteydenpito tapahtuu langattomalla tekniikalla. Asetukset ja ohjaus tapahtuu Omien Sivujen tai Verisure sovelluksen kautta. Useimmat  teholtaan enintään 2300 W sähkölaitteet voidaan liittää älypistorasiaan. 

Älypistorasialla ohjaat ja ajastat valoja ja muita sähkölaitteita. Voit esimerkiksi sulkea valmiustilassa olevia laitteita, olitpa sitten missä tahansa. Verisure palovaroittimessa on sisäänrakennettu lämpömittari, jonka lämpötilan luet Verisure mobiilisovelluksessa. Useilla palovaroittimilla voi nähdä, miten lämpötila vaihtelee eri huoneissa. Myös Verisure-sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari lämpötilan valvontaan.

Sosiaaliset mediat

Facebook