verisure suojaa kahvilayritystä
 

Pyydä tarjous nyt

Hälytysjärjestelmästä

PYYDÄ tarjous

Tai jätä soittopyyntö

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT YRITYKSILLE

Suomen suosituin valvottu hälytysjärjestelmä tarjoaa turvaa ja ennustettavuutta yrityksesi toimintaan.

Hälytysjärjestelmämme suojaa yritystäsi ja työntekijöitäsi ympäri vuorokauden, ympäri vuoden. Ainutlaatuisilla tuotteilla ja palveluilla voimme keskeyttää käynnissä olevat murtovarkaudet, minimoida varkaudet ja ilkivallan ja luoda turvallisemman työympäristön työntekijöillesi.

 

 

 

MIKSI VERISUREN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ?

 • Veloitukseton yrityksen turvakartoitus
 • Kiinteä liittymis- ja asennusmaksu, sekä kuukausiveloitus
 • Ilmaiset vartijakäynnit 
 • Veloituksettomat huoltotyöt sekä elinikäinen tuotetakuu
 • Säästöt vahinkovakuutuksessa: suuri osa vakuutusyhtiöistä antaa edun vakuutuksesta asiakkaille, jotka käyttävät ammattimaisesti valvottua turvajärjestelmää
 • Langaton järjestelmä asennetaan ilman sähkövetoja ja suuria remontteja

Pyydä tarjous

 

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT YRITYKSILLE

Suomen suosituin valvottu hälytysjärjestelmä tarjoaa turvaa ja ennustettavuutta yrityksesi toimintaan

Hälytysjärjestelmämme suojaa yritystäsi ja työntekijöitäsi ympäri vuorokauden, ympäri vuoden. Ainutlaatuisilla tuotteilla ja palveluilla voimme keskeyttää käynnissä olevat murtovarkaudet, minimoida varkaudet ja ilkivallan ja luoda turvallisemman työympäristön työntekijöillesi.

 

 

MIKSI VERISUREN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ?

 • Veloitukseton yrityksen turvakartoitus
 • Kiinteä liittymis- ja asennusmaksu, sekä kuukausiveloitus
 • Ilmaiset vartijakäynnit 
 • Veloituksettomat huoltotyöt sekä elinikäinen tuotetakuu
 • Säästöt vahinkovakuutuksessa: suuri osa vakuutusyhtiöistä antaa edun vakuutuksesta asiakkaille, jotka käyttävät ammattimaisesti valvottua turvajärjestelmää
 • Langaton järjestelmä asennetaan ilman sähkövetoja ja suuria remontteja

Pyydä tarjous

 

HÄLYTYSRATKAISUMME YRITYKSILLE

Hälytysjärjestelmiämme voidaan laajentaa erilaisilla lisävarusteilla, esimerkiksi palosuojauksella, hälytyspainikkeilla ja valvontakameroilla. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton turvallisuuskartoitus, niin autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan hälytysjärjestelmän.

Verisure Business Pro

 

1 ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella, 1 videokamerailmaisin tai valvontakamera, 1 keskusyksikkö, 1 hälytysmerkki, turvatarrat ja, avaimenperä, sekä Verisure Guardian. 

 • Hälytyspalvelu: Murtohälytys, Verisure SOS -hälytys, Verisure Sovellus, Ilmaiset vartijapuhelut todennetun hälytyksen yhteydessä.
 •  

Valinnaiset tuotteet: ZeroVision®-näköeste, Palosuojaus, Hälytyspainike, Guardvision Pro kamerailmaisin, Arlo-videovalvontakamerat

Verisure Business Pro Plus

 

2 ovi- ja ikkunavahtia tärinäilmaisimella, 2 videokamerailmaisinta tai valvontakameraa, 1 keskusyksikkö, 1 hälytysmerkki, 1 sireeni, turvatarrat ja avaimenperä, sekä Verisure Guardian. 

 •  

Hälytyspalvelu: Murtohälytys, Verisure SOS -hälytys, Verisure Sovellus, Ilmaiset vartijapuhelut todennetun hälytyksen yhteydessä.

Valinnaiset tuotteet: ZeroVision®-näköeste, Palosuojaus, Hälytyspainike, Guardvision Pro kamerailmaisin, Arlo-videovalvontakamerat

 

 

 

GuardVision Pro -
Valvontakamera yrityskäyttöön


GuardVision Pro on edistyksellinen valvontakamera, suunniteltu erityisesti yritysten sisätilojen turvallisuuden takaamiseen.
Se yhdistää liiketunnistimen ja huippuluokan HD-videokameran tarjoten tehokkaan ja monipuolisen valvontaratkaisun. 
Tämä valvontakamera tallentaa jatkuvaa laadukasta kuvaa aina, ja se toimii myös tarkkana liikkeentunnistimena.
GuardVision Pro ei ainoastaan havaitse liikettä ja hälytyksiä, vaan tarjoaa myös erinomaista kuvanlaatua kaikissa valaistusolosuhteissa. 
Kamera tallentaa värikuvaa päivänvalossa ja mustavalkoista kuvaa yöllä infrapunaa käyttäen.


Lue lisää guardvision prosta

 

GuardVision Pro

 

OHJAA ARKEASI MOBIILISOVELLUKSELLA

Verisuren hälytysjärjestelmää ohjataan käyttönäppäimistön lisäksi Omat Sivut -palvelun kautta sekä mobiilisovelluksella. Näin voit etäohjata ja valvoa järjestelmääsi myös yrityksesi tilojen ollessa tyhjillään. Voit muun muassa etäkytkeä järjestelmän päälle tai pois, tarkistaa onko ovi tai ikkuna jäänyt auki ja saada ilmoituksen aina, kun joku työntekijöistäsi kytkee järjestelmän päälle tai pois. Mobiilisovelluksesta voit myös tarkastella yrityksesi tilojen sisälämpötilaa ja kosteustasoa sekä varmistaa kylmälaitteiden lämpötilan. Verisuren älypistorasian avulla etäohjaat valoja ja sähkölaitteita säästäen energiaa ja helpottaen arkeasi.

 

Verisure-sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

 

lue lisää verisure -sovelluksesta

 

AppStore Google Play

Verisure mobiilisovellus

 

 

 

taloa tarkkaileva murtovaras

Murtoturva

Pysäytä murto jo ennen kuin varas pääsee sisälle 

Verisuren ainutlaatuisilla ovi- ja ikkunavahdeilla havaitsemme murron jo ennen kuin varas pääsee sisään. Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee ulko-oven tai ikkunan murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen.

Kamerailmaisimen avulla Verisuren hälytyskeskus tunnistaa ja todentaa yrityksen tiloihin tunkeutumisen ja välittää oikean avun paikalle nopeasti.

Lisäksi murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin tai vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

Paloturva

Havaitse savu ennen liekkejä

Verisuren palovaroittimet ovat hälytyskeskuksen jatkuvassa valvonnassa. Palovaroittimen havaitessa savua, tieto hälytyksestä menee Verisuren hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskuspäivystäjä aloittaa toimenpiteet välittömästi.

Hälytysjärjestelmämme palovaroittimet on kytketty sarjaan. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, se viestii siitä heti järjestelmän muille palovaroittimille ja kaikki palovaroittimet alkavat hälyttää samanaikaisesti.

Kun palovaroitin havaitsee savua, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskuspäivystäjä pystyy reagoimaan välittömästi ja välittämään tarvittavan avun paikalle.

ovikameran seuranta
Yael Doorman käytössä lapsilla

Vesivuoto- ja kosteuseuranta + lämpötilaseuranta

Vesivahinkojen minimointi ennakoivan teknologian avulla

Vesi- ja vuotovahdin avulla havaitsemme alkavat vesivuodot ajoissa, mikä pienentää huomattavasti vesivahingon riskiä. Verisuren hälytyskeskus saa vuodosta heti hälytyksen, jolloin vuotoon voidaan reagoida ajoissa.

Kosteusvahdin avulla valvot rakennuksen lämpötilaa ja suhteellista kosteutta esimerkiksi kellarissa, rakennuksen alapohjassa tai vintillä. Voit valvoa kosteusvahdilla myös kylmälaitteidesi lämpötilaa.

 

ovikameran seuranta

Henkilöturva

Verisuren hiljainen hätäkutsu

Verisuren Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa. Hälytyksen sattuessa Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä reagoi hälytykseen välittömästi lähettäen vartijan paikalle.

Hälytyskeskus todentaa ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden sekä kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyksen todellisen syyn. Hälytyksen sattuessa pystymme heti mitoittamaan tarvittavat toimenpiteet oikein: välitetäänkö paikalle vartijan lisäksi myös poliisi.

 

VERISUREN VALVOTULLA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ TURVAAT SEKÄ YRITYKSESI ETTÄ HENKILÖSTÖSI

Verisure

1. Miksi tarvitsen yrityksen hälytysjärjestelmän?

Hälytysjärjestelmän hankkimisessa yritykseen on kyse ennaltaehkäisystä, yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamisesta ja elämäntyön suojaamisesta.

Ennaltaehkäise tuhansia euroja maksavat ja yritystoimintaa hankaloittavat remontit. Suomessa murtaudutaan liiketilaan noin joka kolmas tunti. 

 • Kyse ei ole vain omaisuuden menettämisestä. Murto voi seisauttaa liiketoiminnan pitkäksi ajaksi aiheuttaen tulonmenetyksiä. Murto voi aiheuttaa paljon lisätyötä ja järkyttää yrittäjän ja henkilökunnan turvallisuuden tunnetta.
 • Suomessa syttyy joka päivä kuusi tulipaloa erilaisissa liiketiloissa. (Lähde: Pelastustoimi 2016)
 • Suomessa sattuu joka päivä yli 100 vesivahinkoa. (Lähde: Finanssialan keskusliitto)
 •  

Verisure

2. Miksi hälytysjärjestelmän pitää olla valvottu?

Teknologia ei ota itsessään murtovarasta kiinni tai sammuta tulipaloa – taustalle tarvitaan aina ammattilainen välittämään oikea apu paikalle.

 • Ammattimaisesti valvottu hälytyskeskus käsittelee hälytykset välittömästi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja välittää oikean avun paikalle, olipa kyse sitten poliisista, pelastuslaitoksesta tai vartijasta.
 • Yrityksesi tiloja valvotaan myös silloin, kun kukaan ei ole paikalla.

Verisure

3. Miksi valitsen Verisuren hälytysjärjestelmän?

Verisurella on markkinoiden ainoa hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee. Mitä useampia lähteitä hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää apunaan tilannearvion tekemiseen, sitä nopeammin tarvittava apu saadaan paikalle.

Verisuren oma hälytyskeskus valvoo asiakasyritysten tiloja 24/7, vuoden jokaisena päivänä ja ryhtyy välittömästi toimiin hälytyksen sattuessa.

 • Ainutlaatuisten oviin ja ikkunoihin liitettävien tärinäilmaisimien avulla murtoyritykset havaitaan jo ennen kuin varkaat pääsevät sisään.
 • Hälytyksen lauetessa hälytyskeskuspäivystäjä todentaa ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden sekä kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyksen todellisen syyn.
 • Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa.
 • Oman tuotekehityksen ansiosta Verisurella on turvallisuusalan edistyksellisin teknologia ja palvelut.

ZEROVISION-NÄKÖESTE

Verisure Zerovision näköeste toiminnassa

Murtovarkaat tarvitsevat yhden tärkeän asian, jotta he voivat varastaa muiden omaisuutta... Heidän täytyy nähdä, mitä he tekevät! Varkaat käyttävät erilaisia menetelmiä päästäkseen käsiksi arvoesineisiin, mutta mitä jos he eivät voisi nähdä mitään?

Olemme luoneet uuden ZeroVision-näköesteen, joka tekee murtovarkaasta sokean, ennen kuin hän ehtii nähdä, mitä hän haluaa varastaa. ZeroVision tuo lisäturvaa ja pelotetta, kun murtautuja on jo sisällä.

 • Keskeyttää murron
 • Minimoi vandalismin murron aikana
 • Hallittu aktivointi hälytyskeskuksestamme
 • Tiheä, ihmisille ja eläimille vaaraton savu
 • Vartija kutsutaan aina laitteen aktivoituessa

Lue lisää Zerovisionista

NÄIN TOIMIMME HÄLYTYSTILANTEISSA JA ENNALTAEHKÄISEMME MURTOJA

SELAA ALASPÄIN
Verisure

Verisuren hälytystarrat ehkäisevät murtoja jo ennalta

Oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon kiinnitettävät Verisuren tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaille, että koti tai yrityksen toimitila on Verisuren suojaama.

Kun kiinnijoutumisriski on selvästi tavanomaista suurempi, halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi.

Verisure

Ainutlaatuiset tärinäilmaisimet havaitsevat murron jo ennen kuin se tapahtuu

Jos joku yrittää murtautua yritykseesi, ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen jo ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisälle asti.

kamerailmaisin toiminnassa

Kameran liiketunnistin aktivoituu ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen

Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee liikettä, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen.

hälytyskeskus valvomassa

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Kun hälytys on lauennut ja kuvat ovat saapuneet hälytyskeskukseemme, todennamme hälytyksen syyn ja välitämme heti oikean avun paikalle.

Verisure

Välitämme oikean avun paikalle

Ainutlaatuisen kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjämme voi hälytyksen sattuessa puhua suoraan hälytyspaikalla olevien kanssa ja kuunnella, mitä paikan päällä tapahtuu. Murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan kotiin tai liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin ja vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

TURVAAMME YRITYKSESI TOIMIALASTA RIIPPUMATTA

Verisure

Myymälä

Liikkeiden ikkunat ja kassajärjestelmät houkuttelevat varkaita. Kauppiailla on kaksi pääasiallista turvallisuushuolta: työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus ja tuotteiden turvallinen säilytys. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät varkauksia.

Verisure

Ravintola, baari tai kahvila

Ravintolat ovat alttiita tulipaloille, vesivuodoille ja häiriökäyttäytymiselle. Paikalla on usein paljon ihmisiä ja työntekijöillä kädet täynnä, joten heillä voi olla vaikeuksia ennakoida uhkaavia tilanteita. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät vahinkoja.

Verisure

Terveys- tai hyvinvointialan yritys

Terveydenhuoltoalan ammattilaisiin kohdistuu usein väkivallan uhka. Verisuren Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa.

Verisure

Toimisto

Toimistoissa on esillä rahanarvoista tavaraa helposti saatavilla: tietokoneita, laitteita, henkilökunnan laukkuja ja dokumentteja. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät varkauksia.

Verisure

Varasto

Varastotiloissa säilytetään usein paljon arvokasta tavaraa, joka kannattaa suojata. Verisuren hälytysjärjestelmä ehkäisee murtoja ja auttaa myös valvomaan tilojen ilmankosteutta.

Verisure

Teollisuusyritys tai työpaja

Työpajojen ja korjaamojen yhteydessä on toimistotiloja, varastoja ja asiakastiloja. Hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät murtoja, ilkivaltaa ja häiriökäyttäytymistä.

MITÄ YRITYSASIAKKAAMME SANOVAT?

HifiStudio

AV-tekniikkaa useissa Suomen kaupungeissa tarjoava HifiStudio suojasi myymälänsä Verisuren järjestelmällä. Toimitusjohtaja Jarmo Nevari arvostaa erityisesti järjestelmän helppokäyttöisyyttä ja ennustettavia kuluja. "Kun olet hyvin turvannut asiat, niin silloin ei yleensä satukaan mitään", Nevari toteaa.

Soda Shop Design

Kun taidekäsityöyritys Soda Shop Designiin murtauduttiin, varkaiden mukaan lähti korvaamattomia lasitaideteoksia ja murto aiheutti turvattomuuden tunnetta. "Mielessä ei ollut raha vaan omat lempilapset, jotka varastettiin ja rikottiin", yrittäjä Marjut Numminen kertoo.

Yrittäjäurheilija Tade Lario

"Aivan kuten ralliautoiluun, myös yrittäjän elämään liittyy riskejä", kertoo Rallin MM-sarjassa kilpaileva Taisko "Tade" Lario. "Verisuren turvaratkaisut huolehtivat siitä, että voin päivän päätteeksi huolettomin mielin sulkea tallin oven ja jättää kilpa-auton odottamaan seuraavaa koitosta."

Verisure turvaa Autoklinikan kaikki 35 toimipistettä

Kuinka hyvin yrityksesi franchise-ketju huomioi turvallisuusriskit? Monissa tapauksissa turvallisuuteen herätään vasta vaaratilanteen jälkeen. 

 

Autoklinikka on ottanut turvallisuusasiat vakavasti ja tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Verisuren kanssa. Varmista turvallinen työympäristö ja hallinnoi turvallisuutta vaivattomasti koko ketjussasi. Tutustu blogiimme ja rakenna vahva perusta ketjusi menestykselle

 

Lue artikkelimme Franchise -yrittäjien turvaamisesta ja Verisuren ja Autoklinikan tehokkaasta yhteistyöstä tästä

 

 

 

 

Verisure

Verisure

Kestomenestyjät 2011 - 2023

Noin prosentti suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2011-2023. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä