tyttö hälytysjärjestelmän edessä

Tarjous: Säästä 200e hälytysjärjestelmän asennuksesta

 

Pyydä tarjous nyt

Hälytysjärjestelmästä

PYYDÄ tarjous

Tai jätä soittopyyntö

LOCKGUARD | TURVALLISEMPAA JA HELPOMPAA ARKEA ÄLYLUKON AVULLA

Yhdellä lukolla kaikki edut!

LockGuard älylukko mullistaa ovien turvallisuuden ja helppouden. Se tarjoaa avaimettoman kulun ja mahdollisuuden hallita pääsyä etänä. Voit jakaa virtuaalisia avaimia vierailijoille ja tarkkailla oven tilaa.

Älylukon monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat oven avauksen koodilla, älypuhelimella tai avaimenperällä. Lisäksi se kestää vaativimmat sääolosuhteet ja yhdistyy Verisuren hälytysjärjestelmään. Sano hyvästit avaimille!

 

LUE LISÄÄ LOCKGUARD -ÄLYLUKOSTA

 

Älylukko Lockguard ja ulkonäppäimistö

Verisuren LockGuard -älylukko ja ulkonäppäimistö

YALE DOORMAN | MODERNI TURVALLISUUS KODISSASI

Yale Doorman on yhteensopiva Verisuren hälytysjärjestelmän kanssa.

Päästä remonttimies sisään tai vastaanota uusi jääkaappi, vaikka et olisi itse kotona. Luo oma sisäänpääsykoodi talovahdillesi, kun olet lomalla. Tarkista kuka on avannut ovesi, kun olet töissä. Kun liität Yale Doorman 
-lukkoon älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi. Näin saat arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

Saat kaikki edut käyttöösi, kun asennat Yale Doorman -lukon ja päivität sen älylukon moduulilla. Voit varmistaa kotisi turvallisuuden ja käyttää useita turvapalveluita, sillä lukko kytkeytyy automaattisesti yhteen Verisure-hälytysjärjestelmäsi kanssa. 

LUE LISÄÄ yale doorman -ÄLYLUKOSTA

 

ÄlylukkoYale Doorman L3

Yale Doorman-älylukko

Taattua ABLOY-laatua. Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

 

 

 

If Design Award -Voittaja 2022

Verisure on iF DESIGN AWARD 2022 -palkinnon voittaja sekä hälytyspakettimme että videotunnistimemme osalta.

iF DESIGN AWARD on yksi arvostetuimmista muotoilupalkinnoista maailmassa. Se on kansainvälisesti tunnustettu ja haluttu brändi huippuosaamisesta. Joka vuosi vuodesta 1954 lähtien iF DESIGN AWARDS -palkinnot ovat kunnioittaneet erinomaista muotoilua ja sen merkitystä liike-elämässä ja jokapäiväisessä elämässä.

Kestomenestyjät 2011-2023

Noin prosentti suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2011-2023. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

*HÄLYTYSJÄRJESTELMÄN TILAAJALLE ARLO PRO 4 TAI ÄLYLUKON ASENNUS 0 €

Tilatessasi kattavan hälytysjärjestelmän aloituspaketin (Verisure Pro Plus) asennuksen hintaan 499 €, saat Arlo Pro 4 videovalvontakameran tai LockGuard-älylukon asennettuna hintaan 0 € (arvo 250 €). Etu on voimassa uusille asiakkaille. Verisure myy lähtökohtaisesti palveluita toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella (3kk irtisanomisajalla), ei siis tavaroita. Verisuren hälytysjärjestelmään sovelletaan myös kuukausimaksua, joka määräytyy erikseen. Arlo videovalvontakamera lisää kuukausimaksua 4 eur/kk. LockGuard-älylukko lisää kuukausimaksua 5 eur/kk. Lopullinen hinta asennukselle ja kuukausittaiselle palvelumaksulle lasketaan hälytyskomponenttien kokonaismäärän mukaan.