Älykäs koti
Kodinturvavinkit
Murto
palo
Näin ohjaat ja valvot kotiasi älykkäästi Verisuren mobiilisovelluksella
Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Verisuren hälytysjärjestelmä suojaa kotia murtojen, tulipalojen ja vesivuotojen varalle, mutta älykkäiden ominaisuuksien ansiosta myös helpottaa arkea. Tässä vinkit, miten hyödynnät Verisuren hälytysjärjestelmän älyominaisuuksia monipuolisesti ja teet arjestasi helpompaa ja mukavampaa.

Automatisoi hälytysjärjestelmäsi

 

Ajastukset tarjoavat mahdollisuuksia räätälöidä hälytysjärjestelmä perheen omiin tarpeisiin. Verisuren mobiilisovelluksen avulla voit esimerkiksi ajastaa osasuojauksen päälle ja pois halutuille kellonajoille, esimerkiksi nukkumaan mennessä kello 22:00 päälle ja pois päältä aamulla klo 07.00.

 

Kun hälytysjärjestelmä on osasuojauksessa, se hälyttää heti, jos joku avaa valvotun oven tai ikkunan. Liiketunnistin ei kuitenkaan ole aktivoitu, joten kotona voi liikkua vapaasti.

 

Ohjaa kodin valaistusta ja elektroniikkaa

 

Verisuren älypistorasioiden ja mobiilisovelluksen avulla voit ajastaa valot syttymään tai sammumaan tiettyinä kellonaikoina tai vaikka auringon laskun ja nousun mukaan. Voit myös ajastaa muuta kodin elektroniikkaa, kuten älypistorasiaan liitetyn kahvinkeittimen, menemään päälle samaan aikaan, kun heräät.

 

Muistutus, jos hälytysjärjestelmäsi jää kytkemättä päälle

 

Tuoreimpana uudistuksena Verisuren mobiilisovelluksessa voit luoda itsellesi muistutuksia. Esimerkiksi, jos olet unohtanut aamulla töihin lähtiessäsi laittaa hälytysjärjestelmän päälle, saat muistutuksen haluamaasi kellonaikaan. Sovellus muistuttaa sinua myös, jos olet unohtanut valvotun oven tai ikkunan auki.

 

Tuliko ovi tai ikkuna laitettua kiinni?

 

Älä huoli! Verisuren mobiilisovelluksen Ovi & ikkuna -toiminnosta voit tarkistaa, onko valvottu ovi tai ikkuna jäänyt auki.

 

Luo toimintopainikkeita

 

Verisuren sovelluksessa on mahdollisuus itse luoda toimintopainikkeita, joiden avulla voidaan suorittaa useita toimintoja yhdellä napin painalluksella. Voit esimerkiksi luoda Hyvää yötä –painikkeen, jota painamalla hälytysjärjestelmä menee osasuojaukseen ja älypistorasiat sammuttavat valot.

 

Tieto, kun lapset tulevat kotiin

 

Saat puhelimeesi ilmoituksen, kun esimerkiksi lapset tulevat koulusta kotiin. Tiedät myös, milloin he ovat lähteneet aamulla kouluun tai harrastuksiinsa.

 

Seuraa kodin lämpötilaa ja ilmankosteutta

 

Verisuren mobiilisovelluksella voit seurata kodin lämpötilaa ja suhteellista ilmankosteutta sekä seurata näistä tilastoja. Saat myös ilmoituksen, jos kodissasi on sähkökatkos.

 

Ohjaa ilmalämpöpumppua ja älylukkoa

 

Verisuren hälytysjärjestelmään voidaan liittää Panasonicin-ilmalämpöpumppu ja Abloyn älylukko. Sovelluksella voit ohjata ilmalämpöpumppua ja kun sinulla on Yale Doorman -älylukko, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi. Voit esimerkiksi päästää remonttimiehen sisään, vaikka et olisi itse kotona.

 

Lue lisää ja lataa sovellus!

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Älykäs koti
Kodinturvavinkit
Murto
palo