Murto
verisure
Verisuren hälytysjärjestelmä tarjoaa entistä parempaa turvaa: murtovarkaat savulla karkottava ZeroVision-näköeste Suomeen
ZeroVision-näköeste on osa Verisuren ympärivuorokauden ammattimaisesti valvottua hälytysjärjestelmää ja näköesteen aktivoi aina koulutettu hälytyskeskuspäivystäjä.

Murtovarkailla on käytössään useita keinoja saadakseen käsiinsä muiden omaisuutta. Murron toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin yksi olennainen työkalu, jota ilman murtovarkaat eivät voi toimia – näkökyky.

 
 
 
 
 

Suomen ja Euroopan johtavan koteja ja pienyrityksiä suojaavan Verisuren kehittämä ZeroVision-näköeste keskeyttää tiheällä savulla murtoyrityksen ja karkottaa tunkeutujat paikalta. ZeroVision-näköesteen ansiosta murto voidaan keskeyttää jo ennen kuin vartija ja poliisi ehtivät paikalle. Näin murtoyrityksestä aiheutuvat vahingot jäävät mahdollisimman pieniksi.

 

Kyseessä on ainutlaatuinen murtoturvaratkaisu, sillä tähän asti Suomessa saatavilla olevat turvatekniikat ja –palvelut ovat keskittyneet murtojen ennaltaehkäisyyn ja havainnointiin, ei murtoyrityksen suoraan keskeyttämiseen ja tunkeutujan karkottamiseen paikalta.

 

– Asunto- ja yritysmurtojen ammattimaistuttua tarvitaan uudenlaista suojaa. Olemme jo 25 vuotta kehittäneet Suomessa palveluitamme ja teknologiaamme ollaksemme aina askeleen edellä murtovarkaita. ZeroVision-näköesteen avulla voimme tarjota suomalaisille aidosti parasta turvaa, iloitsee Suomen Verisuren toimitusjohtaja Alexander Gräsbeck.

Hälytyskeskuksen ammattilaiset huolehtivat käytöstä

 

ZeroVision-näköeste on osa Verisuren ympärivuorokauden ammattimaisesti valvottua hälytysjärjestelmää ja näköesteen aktivoi aina koulutettu hälytyskeskuspäivystäjä.

 

Hälytyksen sattuessa Verisuren hälytyskeskus toimii välittömästi ja todentaa hälytyksen syyn kameran kuvista. Kun hälytyskeskuspäivystäjä on vahvistanut tunkeutumisyrityksen, hän käynnistää ZeroVision-näköesteen ja ilmoittaa murtoyrityksestä poliisille ja vartijalle.

 

ZeroVision-näköeste päästää huoneeseen sankkaa myrkytöntä savua, joka peittää näkyvyyden täysin alle 60 sekunnissa. Murtovaras ei pysty näkemään ympärilleen ja savu pakottaa tunkeutujan poistumaan paikalta.

 

ZeroVision-näköesteen savu on täysin myrkytöntä, eikä se aiheuta haittaa ihmisille tai eläimille. Savu häviää tuulettamalla, eikä se vahingoita kodin tai yrityksen tiloja tai irtaimistoa.

 

Yksikään murtovaras ei halua tunkeutua ZeroVision-näköesteellä suojattuun kotiin tai yritykseen

 

 

Ammattimaisesti valvotut hälytysjärjestelmät ehkäisevät murtoja jo ennalta. Kansainvälisesti tunnetun hälytysjärjestelmän ulkokyltit ikkunoissa, ovissa ja myös postilaatikossa viestivät siitä, että kiinnijoutumisriski on selvästi tavanomaista suurempi.

 

ZeroVison-näköeste vahvistaa Verisuren turvapalvelun ennaltaehkäisevyyttä entisestään, sillä näköesteestä ilmoitetaan aina erikseen kodin tai yrityksen julkisivuun kiinnitetyllä kyltillä ja tarralla. ZeroVision-näköesteen ansiosta yksikään murtovaras ei enää halua murtautua kotiin tai yritykseen, sillä jokainen murtovaras tietää, että kiinteistöä suojaa turvatekniikka, joka estää tunkeutujaa näkemästä ja toimimasta.

 

ZeroVision-näköeste – murtoturvallisuuden kehittyneintä teknologiaa maailmassa

 

  • ZeroVision-näköeste on osa Verisure-hälytysjärjestelmää. Voidaan asentaa kotiin, esimerkiksi lisäsuojaksi autotalliin, ja yrityksen tiloihin, kuten ravintolaan, myymälään tai toimistoon.
  • ZeroVision näköeste luo alle 60 sekunnissa sankan savupeitteen, joka estää murtovarasta näkemästä ympärilleen ja pakottaa tunkeutujan poistumaan paikalta.
  • ZeroVision-näköeste aktivoidaan etäohjauksella ainoastaan, kun hälytyskeskuksen ammattilaiset ovat vahvistaneet murtoyrityksen.
  • ZeroVision-näköesteen savu on täysin myrkytöntä, eikä se aiheuta haittaa ihmisille tai eläimille. Savu ei myöskään vahingoita kodin tai yrityksen tiloja tai irtaimistoa.

 

 

 
 
Murto
verisure