Kodinturvavinkit
Murto
palo
Esittelyssä Seinäjoen Asuntomessujen kohde numero 31, Kimara Katariina & kokemuksia Verisuresta
Verisure

Verisure Seinäjoen asuntomessuilla

Kävimme tutustumassa Seinäjoen Asuntomessuilla kohteeseen numero 31, Kimara Katariina, ja haastattelemassa talon asukasta Katariina Rintalaa. Rintala oli valinnut kotinsa turvaksi Verisuren hälytysjärjestelmän.

Kerrotko lyhyesti kodistasi?

 

Kimara Katariina on moderni pohjalaistalo, joka on suunniteltu tänne Pruukinrantaan pohjalaistalokortteliin. Pohjalaistalokorttelissa on viisi erilaista pohjalaista taloa, jolla jokaisella on sellainen pizzaslizen muotoinen kolmiomainen tontti. Tästä pohjalaistalostani löytyy ne perinnetalon elementit kottaraisineen ja säännöllisine ikkunavälineen. Ja koska Kyrkösjärvi on lähellä, haluttiin myös parveke mistä voi ihailla sitten sitä auringonlaskua.

Verisure

 

Valitsitte kotinne hälytysjärjestelmäksi Verisuren, miksi Verisure?

 

Koti on kaikille ihmisille tärkeä paikka ja kukaan ei halua, että kodille, tai niille henkilöille ketkä siellä asuvat tapahtuu jotakin. Olin aikonut hankkia turva- ja hälytysjärjestelmän kotiini, ja Verisure oli saanut erittäin hyvän maineen ja myös ystävälläni oli Verisuren järjestelmä, joten siksi otin yhteyttä Verisuren henkilöihin. Ja sitä kautta sitten hankin hälytysjärjestelmän.

 

Mikä kodin hälytysjärjestelmässä on parasta?

 

Nyt kun minulla on asennettuna Verisuren järjestelmät, niin pystyn vaikka etänä katsomaan, että mitkä ovat huoneiden lämpötilat. Eli palovaroittimessa on anturi, joka mittaa lämpötilaa ja kosteutta. Näen koska kodistani on poistuttu, ja kuka on tullut kotiin milloinkin. Ja on vuotohälyttimet, on kamerat, eli jos jotakin sattuu, niin tieto menee heti hälytyskeskukseen. Eli vaikka on kotoa poissa on turvallinen olotila.

Verisure

Kuvat: Verisure Oy

Haluatko tietää lisää miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja? Tee nopea testimme ja saat vastauksen minuutissa!

Kodinturvavinkit
Murto
palo