2016-07-22

Esittelyssä Seinäjoen Asuntomessujen kohde numero 40, Nuuna, & kokemuksia Verisuresta  

Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Kävimme tutustumassa Seinäjoen Asuntomessuilla kohteeseen numero 40, Nuuna, ja haastattelemassa talon asukasta Aapo Rahkjärveä. Rahkjärvi oli valinnut kotinsa turvaksi Verisuren hälytysjärjestelmän.

 

Kerrotko lyhyesti kodistasi?

 

Kohteemme on numero 40, Kuusamo Nuuna, meille tehty oma koti tulevaa asumista varten. Asukkaat ovat Irma Kamila ja Aapo Rahkjärvi. Kohde on suunniteltu meitä varten yhdessä Kuusamo Hirsitalojen kanssa ja sisustussuunnittelun on tehnyt Sirkka-Liisa Murtovaara. Murtovaara halusi tuoda sisälle punaisen värin sekä hieman myös rakennuksen ulkoväriä savunsinistä. Värit ilmenevät erilaisissa tekstiileissä ja verho-osissa. Meillä on yhteiset tilat tarkoituksella tehty avariksi ja isoiksi, koska haluamme järjestää tapahtumia, ja kutsua vieraita ja Irman lapsia ja lapsenlapsia yhteisiin illanviettoihin.

 


 

Olette valinneet kotinne hälytysjärjestelmäksi Verisuren. Miksi Verisure?

 

Nykypäivänä, vaikka Suomessa ei sitä vielä mielletä, turvallisuus on tärkeää. Hälytysjärjestelmässä tärkeintä ei ole se, että tulee hälytys ja summerit soi, vaan se, että hälytyksen tullessa Verisuren hälytyskeskuksen päivystäjät ottavat yhteyttä ja pystyvät reagoimaan hälytykseen tarvittavalla tavalla. Verisure on palvelu, jossa on aina henkilö takana. Olen sen myös jo vahingossa testannutkin. Sen lisäksi, kun emme ole täällä, mahdolliset palohälytykset ja vesivahinkohälytykset menevät suoraan Verisuren hälytyskeskukseen. Ja yhtenä tärkeänä tekijänä on se, että järjestelmässä on SOS-nappi, jota painamalla saamme sitä apua mitä tarvitsimme, ja voimme keskustella Verisuren hälytyskeskuspäivystäjän kanssa.

 

Mikä on parasta kodin hälytysjärjestelmässä?

 

Yksi tärkeimmistä asioista on se, että koska Verisuren järjestelmä on langaton, niin rakennusvaiheessa ei tarvitse johdottaa. Verisuren järjestelmän pystyy asentamaan valmiiseen taloon, juuri niihin paikkoihin missä on tarpeellista olla valvonta.
 

Haluatko tietää lisää miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja? Tee nopea testimme ja saat vastauksen minuutissa! 

 

 

Verisure tarjoaa kodinturvaa. Hälytyskeskuksemme valvoo kotiasi murroilta, paloilta ja vesivahingoilta ympäri vuorokauden. Kaikkiin hälytysjärjestelmimme kuulu ympärivuorokautinen hälytyskeskuvalvonta. Hälytyksen sattuessa toimimme 30 sekunnissa ja varmistamme oikeat toimenpiteet kameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla.

 

Tämä on Verisure Suomen virallinen blogi.