Kodinturvavinkit
Murto
palo
Yhä useampi suomalainen haluaa kotiinsa hälytysjärjestelmän – myös kerrostalokodit turvataan
Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Ammattimaisesti valvottu kodin hälytysjärjestelmä ei ole vain kalliiden luksuskotien yksinoikeus, vaan suomalaiset haluavat turvata kotinsa omaisuuden arvosta riippumatta. Hälytysjärjestelmiä asennetaan niin uusiin kuin vanhempiinkin asuntoihin ja kysyntä on kasvanut selvästi myös kerrostalokodeissa.

Kodin hälytysjärjestelmien suosio on kasvanut viime vuosina huimasti. Kodin turvapalveluja tarjoava Verisure palvelee jo noin 200 000 suomalaista ja joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi hälytysjärjestelmä. Turvattujen kotien määrä on parin viime vuoden aikana kasvanut kymmeniä prosentteja. Suurin osa hälytysjärjestelmän hankkineista asuu pientaloissa, mutta kysyntä on kasvanut selvästi myös kerrostaloasunnoissa.

Kotia ei nykyään turvata vain mahdollisten murtovarkaiden tai palon takia. Hälytysjärjestelmältä toivotaan koko perheen ja kodin turvaa.

Suosituin hälytysjärjestelmä on palvelu, jossa on murto- ja paloturva sekä vesi- ja vuotovahti. Myös kodin lämpötilaa ja sisäilmaa voi seurata esimerkiksi mobiilisovelluksella ja saada ilmoituksen sähkökatkoista, kertoo Suomen myyntijohtaja Asko Kauravaara Verisurelta.

Ihmiset arvostavat ennen kaikkea huolettomuutta ja valvotun hälytysjärjestelmän luomaa turvallisuuden tunnetta.

Tee se itse -ratkaisut ovat nykyään harvinaisia. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä uuteen puhekeskukseemme, joka mahdollistaa suoran keskusteluyhteyden hälytyskeskukseemme.

Hälytysjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennukselta moderneja ratkaisuja. Riittää, kun kodista tai vapaa-ajan asunnosta löytyvät sähkö ja peruslämpö ympäri vuoden.

Verisure Securitas Direct on esillä Habitaressa osastolla 7c41.Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpaan hälytysjärjestelmään!

Haluatko tietää lisää miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Kodinturvavinkit
Murto
palo