Kodinturvavinkit
tuotteet
Uusi @Kotona-toiminto auttaa suojaamaan kaikkein tärkeimpäsi
@Kotona

Verisuren mobiilisovellus on nyt entistäkin monipuolisempi. Olemme nyt päivittäneet sovellukseen uuden @Kotona-toiminnon. Toiminnon avulla hälytyskeskuksemme toimii hätätilanteessa entistäkin tehokkaammin.

@Kotona-ominaisuuden avulla Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä näkee hälytyksen sattuessa, ketä perheenjäseniä on kotona esimerkiksi tulipalon sattuessa. Tämän elintärkeän tiedon välitämme pelastusviranomaisille, jotta he osaavat varautua ja toimia onnettomuuspaikalla tarpeen vaatimalla tavalla.

 

Tämän lisäksi @Kotona-toiminto helpottaa vanhempien arkea ja lisää turvallisuuden tunnetta. Sovelluksen avulla voit esimerkiksi tarkistaa, ovatko kaikki lapset saapuneet jo koulusta kotiin.

 

Päivitä Verisure-sovelluksesi, niin saat uuden toiminnon heti käyttöösi! Toiminnon saa käyttöön koko perheelle avaamalla Verisure-sovelluksen Käyttäjät-valikko ja kutsumalla koko perhe käyttämään @Kotona-toimintoa.*

 

Katso videolta, mitä hyötyä sinulle on @Kotona-toiminnosta.

*Ota toiminto käyttöön avaamalla Verisure-sovellus kotona Wifi-yhteyden ääressä. @Kotona-toiminnon käyttöönotto vaatii, että jokaisella käyttäjällä on oma älypuhelin ja oma Verisure-sovellustili. Lisäksi vaaditaan puhelimen sijaintipalvelun käytön hyväksyminen. Sijainnin määrittämiseksi suosittelemme, että ollessasi kotona puhelimesi on yhdistetty Wifi-verkkoon.

 

 

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Kodinturvavinkit
tuotteet