Murto
verisure
Vappu Pimiä halusi hälytysjärjestelmän myös kerrostalokotiinsa: ”Minulle on tärkeää, että taustalla on 24/7 toimiva hälytyskeskus” 
Vappu Pimiä halusi hälytysjärjestelmän myös kerrostalokotiinsa: ”Minulle on tärkeää, että taustalla on 24/7 toimiva hälytyskeskus”

Kun suosikkijuontaja ja media-alan monitoiminainen Vappu Pimiä osti perheelleen kesämökin, oli selvää, että ajoittain tyhjillään olevalle mökille hankitaan hälytyskeskuksen valvontaan liitetty hälytysjärjestelmä. Asuntomurto Helsingin kodin naapuriin herätti Pimiän turvaamaan myös kerrostalokotinsa.

 
 
 
 
 

Kerrostalossa asuvat saattavat usein ajatella, että koska lähellä on paljon ihmisiä, on siellä asuminen myös turvallisempaa. Näin hälytysjärjestelmän hankinta kerrostalokotiin ei välttämättä ole ensimmäisenä ostoslistalla. Kerrostalokodissa Helsingissä asuva Vappu Pimiäkin tutustui hälytysjärjestelmiin ensimmäisen kerran, kun perhe hankki kesämökin. Mökistä on tullut Pimiän nelihenkiselle perheelle tärkeä paikka, jossa vietetään aikaa ympäri vuoden. Vaikka mökki ei ole koko talvea tyhjillään, Pimiälle oli selvää, että kesämökille tarvitaan valvontaa.

 

­– Minulle on todella tärkeää, että hälytysjärjestelmä ei pelkästään reagoi, vaan taustalla on 24/7 valvova hälytyskeskus, jonka ihmiset auttavat hädän hetkellä, Pimiä kertoo.

 

Pimiän perhe päätyi hankkimaan Verisuren hälytysjärjestelmän sen helppokäyttöisyyden ja kattavuuden vuoksi. Pian myös kerrostalokoti päätettiin suojata: perhe havahtui naapurissa sattuneeseen murtoon, jossa asuntoon oli murtauduttu keskellä päivää. Vaikka juuri asuntomurto sysäsi perheen tekemään päätöksen Helsingin kodin suojaamisesta, halusi Pimiä ennen kaikkea kokonaisvaltaista turvaa.

 

Meille oli tärkeää, että hälytysjärjestelmä turvaa myös vesivahinkojen varalta. Lapsiperheessä kun tuppaa koko ajan joku kone pyörimään, on hyvä, että vesivahinkoihin on varauduttu jo ennalta.

 

Pimiän perhe reissaa paitsi mökin ja Helsingin kodin väliä, käyvät he myös lomamatkoilla. Pimiä onkin tykästynyt erityisesti Verisuren mobiilisovellukseen, josta hän pystyy seuraamaan, mitä kodissa tai mökillä tapahtuu, kun hän ei ole paikalla. Sovelluksesta voi katsoa esimerkiksi sen, onko ovi jäänyt auki tai mikä on mökin tai kodin lämpötila.

 

Pidän erityisesti Verisuren helppokäyttöisyydestä. Se on helppo napata päälle tai pois päältä – myös mobiilisovelluksella.

 

Suojaa sinäkin kotisi hälytysjärjestelmällä, joka on yhdistetty 24/7 valvovaan hälytyskeskukseen.

 
 
 
 
Murto
verisure