Kodinturvavinkit
Murto
palo
Suomen suosituin kodin turvapalveluiden tarjoaja yhteistyöhön karavaanareiden kanssa
Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Karavaanarit viettävät keskimäärin lähes kaksi kuukautta vuodesta poissa kotoa. Heille on erityisen tärkeää, että tien päällä voi liikkua murehtimatta tyhjilleen jätettyä kotia. Tämän vuoksi kodeille hälytysjärjestelmiä tarjoava Verisure ja SF-Caravan päättivät aloittaa yhteistyön.

Suomen maanteillä ajaa yli 150 000 karavaanaria, joista monet viettävät pitkiä aikoja poissa kotoaan ympäri vuoden. Matkan aikana karavaanareiden koti jää usein tyhjilleen, mikä houkuttelee murtovarkaita ja voi myös altistaa kodin muille vahingoille. Suomen johtava kotien turvapalveluja tarjoava Verisure ja SF-Caravan aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa SF-Caravanin jäsenille jäsenetuja kodin hälytysjärjestelmistä.

- Karavaanarit arvostavat varmasti erityisesti mobiilisovellusta, jonka avulla voi etänä kytkeä laitteita pois päältä tai esimerkiksi seurata kodin lämpötilaa, sanoo SF-Caravanin toiminnanjohtaja Timo Piilonen.

Yli 70 prosenttia karavaanareista asuu omakotitaloissa, joiden turvaaminen hälytysjärjestelmällä koetaan erityisen tärkeäksi. Karavaanarit voivat viettää aikaa tienpäällä turvallisin mielin, kun he tietävät, että murron, palon tai vaikka vesivahingon sattuessa oikea apu saadaan heti hälytyksen sattuessa paikalle.

- Meillä on 24/7 hälytyskeskusvalvonta reaaliaikaisella kuulo- ja puheyhteydellä sekä kuvatodennuksella. Jos kotiin murtaudutaan, hälytyskeskuspäivystäjä näkee heti kuvista, mitä on tekeillä ja hälyttää oikean avun paikalle, sanoo Verisuren Suomen myyntijohtaja Asko Kauravaara.

 

Lisäksi hälytys- ja vartiointipalvelusta kertova tarra ovissa ja ikkunoissa pienentää osaltaan merkittävästi murron riskiä.

Verisure Securitas Direct on esillä Caravan-messuilla Lahden Messukeskuksessa osastolla B4, halli B.

Haluatko tietää lisää miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

 
Kodinturvavinkit
Murto
palo