Verisuren uusi teknologia havaitsee asuntomurron jo ennen kuin se tapahtuu
Verisure

Verisure tuo suomalaiskoteihin entistä edistyksellisempää teknologiaa asuntomurtojen estämiseksi. Uuden oviin ja ikkunoihin asennettavan tärinäilmaisimen ansiosta murtoyritys havaitaan jo ennen kuin murtovaras on päässyt sisään.

Me Verisurella haluamme tarjota koteihin parasta mahdollista teknologiaa kodin ja perheen suojaksi. Olemme kehittäneet uuden ovi- ja ikkunavahdin tärinäilmaisimella, jonka ansiosta havaitsemme asuntomurron jo ennen kuin se tapahtuu.

 

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee esimerkiksi ulko-oven murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän laukaisten hälytyksen. Tavallinen hälytysjärjestelmissä käytetty magneetti-ilmaisin laukaisee hälytyksen vasta, kun ovi tai ikkuna on jo hajotettu ja tunkeutuja päässyt sisään. Uuden ovi- ja ikkunavahdin ansiosta:

 

  • Hälytys laukeaa jo ennen kuin murtovaras on päässyt sisään.
  • Voimakas hälytysääni karkottaa tunkeutujan.
  • Verisuren hälytyskeskus saa ilmoituksen asuntomurtoyrityksesta varhaisessa vaiheessa ja hälytyskeskuspäivystäjä toimii entistä nopeammin.

 

Uusi teknologia on lanseerattu jo Espanjassa, missä on pystytty havaitsemaan 17 prosenttia aikaisempaa enemmän murtoja jo ennen kuin murtautuja on päässyt sisään.

 

Verisure näkee, kuulee, puhuu ja tuntee

 

Nyt Verisuren hälytysjärjestelmä sekä näkee, kuulee, puhuu että tuntee. Kun hälytys laukeaa, hälytyssignaali menee 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseemme, jossa hälytyskeskuspäivystäjä reagoi hälytykseen välittömästi ja alkaa selvittää hälytyksen syytä.

 

Hälytyskeskuspäivystäjä voi kamerailmaisimien avulla nähdä, mitä paikan päällä tapahtuu ja puhekeskuksen kautta ottaa suoran kuulo- ja puheyhteyden tapahtumapaikalle antaen neuvoja apua tarvitseville.

 

Mitä useampia lähteitä hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää apunaan tilannearvion tekemiseen sitä nopeammin tarvittava apu saadaan paikalle. Koska näemme, kuulemme, puhumme ja tunnemme, toimimme nopeammin kuin kukaan muu.

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?