Murto
tuotteet
Uudistuneen kameran avulla hälytyskeskuspäivystäjä saa entistä tarkempaa tietoa
Verisure
 
 
 
 
 

Uudistuneen kamerailmaisimen avulla Verisuren hälytyskeskus tunnistaa ja todentaa tulipalon tai asuntoon tunkeutumisen entistä varmemmin ja saa oikean avun paikalle nopeasti.

 

Verisuren kamerailmaisin on tärkeä osa hälytyskeskukseen liitettyä turvajärjestelmää. Kaikki hälytysjärjestelmämme sisältävät kamerailmaisimen liiketunnistimella, mikä lisää turvallisuutta sekä murto- että palohälytyksissä. Uudistuneessa kamerailmaisimessa on monta uutta ominaisuutta, jotka tekevät siitä entistäkin paremman.

 

Korkearesoluutioinen värikuvakamera

 

Uusi kamerailmaisin ottaa entistä tarkempia korkearesoluutioisia värikuvia, joiden avulla Verisuren hälytyskeskus saa todennettua hälytyksen syyn entistä varmemmin. Korkealaatuisempien kuvien avulla poliisi saa murtovarkaista entistä selkeämmät tuntomerkit ja savun tunnistaminen hälytyspaikalta kuvien perusteella on entistä varmempaa. Kamera ottaa laadukkaita kuvia myös pimeässä infrapunasalaman avulla.

 

Tarkista itse, että lemmikeillä on kaikki hyvin

 

Verisuren uudistunut kamerailmaisin toimii loistavasti myös lemmikkieläinperheissä. Tunnistimesta voidaan rajata lemmikkieläimien liikehdintä niin, että lemmikeistä ei aiheudu hälytystä. Lemmikit voi siis rauhassa jättää kotiin myös hälytysjärjestelmän ollessa kokosuojauksessa. Uuden kameran myötä käyttäjällä on mahdollisuus ottaa itse Verisure-mobiilisovelluksen avulla kuvia kameralla hälytysjärjestelmän ollessa kokosuojauksessa. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi lemmikkieläinperheille, jotka voivat tarkastaa kaiken olevan kunnossa perheen ollessa poissa. Suosittelemme, että järjestelmä on kytketty laajakaistaan.

 

Turvallinen käyttää

 

Verisuren hälytysjärjestelmän käyttö on turvallista. Verisuren kamerailmaisimen tiedonsiirto on varmennettu salatulla yhteydellä. Kamerailmaisin ottaa kuvia ainoastaan hälytyksen sattuessa. Käyttäjä voi itse ottaa kuvia uuden kamerailmaisimen kautta ainoastaan hälytysjärjestelmän ollessa kokosuojauksessa.

 

Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

 

Uusi kamerailmaisin on entistäkin yksinkertaisempi muotoilultaan, jolloin se sulautuu kotiin tai liikehuoneistoon entistäkin paremmin.

 

Kamerailmaisin on tärkeä osa hälytysjärjestelmäämme

 

Kameran tärkein ominaisuus on todentaa hätätilanne niin selkeästi, että paikalle voidaan lähettää tilanteen vaatima apu. Verisuren uusiin hälytysjärjestelmiin kuuluu myös ainutlaatuinen puhekeskus, jonka kautta hälytyskeskuspäivystäjä saa suoran puheyhteyden kohteeseen. Esimerkiksi palo- tai muussa hätätilanteessa päivystäjä voi antaa välittömästi neuvoja paikan päälle. Kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuksemme voi myös murtotilanteessa kommunikoida taloon karkottaen varkaat.

 

Lue lisää Verisuren kamerailmaisimesta.

 

 

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

 

 

 

 
 
Murto
tuotteet