Älykäs koti
tuotteet
Tee kodistasi turvallinen ja helpota arkeasi älylukolla
Verisure
 
 
 

Avaimeton koti tekee arjesta helpompaa ja sujuvampaa. Älylukko on arjen pelastaja, sillä se tuo mukanaan joustavuutta ja turvallisuutta. Lue, miten tämä kodin turvavaruste auttaa sinua.

 

Vaivattomuus on kullanarvoista

 

Vaivattomuus on yksi arjen arvokkaimmista asioista. Varsinkin ruuhkavuosien tai muuten kiireisen elämäntilanteen aikana arjen helppous ja sujuvuus korostuvat entisestään.

 

Kun aika on kortilla ja täytyy kiitää paikasta toiseen, kotiavaimet saattavat unohtua helposti kotiin ja mielessä voi painaa epävarmuus siitä, tuliko kotiovi varmasti lukittua lähtiessä. Myös lapsilla on monta asiaa mielessä ja siksi koululaisen voi olla joskus vaikeaa muistaa napata kotiavaimet mukaan. Älylukko pitää huolen siitä, että kaikki perheenjäsenet pääsevät aina huoletta kotiin.

 

Miten älylukko toimii?

 

Älylukko eli avaimeton sähkölukko on kodin turvavaruste, joka tekee arjestasi sujuvampaa. Sähkölukko toimii joko tunnistelätkällä tai koodilla. Tunnistelätkä asetetaan ovessa olevaa kosketuspintaa vasten, jolloin järjestelmä tunnistaa siihen rekisteröidyn lätkän ja avaa lukon. Jos olet valinnut avaamistavaksi koodin, syötät sen lukossa olevilla numeronäppäimillä ja ulko-ovi avautuu välittömästi. Sekä tunnistelätkän että koodin käyttäminen on kätevää ja nopeaa.

 

Ulko-oven lukitseminen on yhtä helppoa. Lähtiessäsi kotoa voit lukita oven koodilla tai tunnistelätkällä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa ulko-oven lukkiutumaan automaattisesti sulkemisen jälkeen. Sinä valitset, mikä on sinulle ja perheellesi helpointa.

 

Älylukon ansiosta sinun ei tarvitse enää pohtia huolestuneena sitä, jäikö ovi auki ja muistitko ottaa avaimet mukaan.

 

Miten älylukko helpottaa arkeasi?

 

Jokaiselle perheenjäsenelle voidaan antaa oma tunnistelätkä ja koodi. Kun yhdistät älylukon Verisuren hälytysjärjestelmään, voit hallinnoida käyttäjiä ja heidän oikeuksiaan Verisure-mobiilisovelluksella tai Omilla Sivuilla. Järjestelmä tunnistaa jokaisen käyttäjän, joten voit helposti seurata, kuka kulkee kotisi ulko-ovesta sisään. Saat ilmoituksen puhelimeesi jokaisesta tulijasta. Jos sinulla on lapsia, voit asettaa järjestelmän lähettämään sinulle automaattisesti viestin, kun lapsi näyttää tunnistelätkän lukijalle tai syöttää koodin lukkoon. Näin tiedät lapsen tulleen kotiin koulusta.

 

Älylukon avulla voit päästää sisälle helposti myös tilapäiset vierailijat, vaikka et olisi kotona samalla hetkellä. Voit antaa remonttityöntekijälle, siivoojalle tai vaikka isovanhemmalle kertakäyttöisen koodin, jolla hän pääsee ovesta sisään, kun et ole itse paikalla. Voit myös ajastaa lukon aukeamaan haluamanasi ajankohtana. Saat aina tiedon puhelimeesi Verisure-sovellukseen, kun joku kulkee ovesta sisään.

 

Monipuolisesti hallittava ja turvallinen koti

 

Järjestelmään voi liittää kuusi lukkoa ja yhdeksän eri käyttäjää, eli se soveltuu lähes kotiin kuin kotiin. Lukkojen hallinta on mahdollista koodeilla, älylaitteisiin asennettavalla Verisure-mobiilisovelluksella ja tunnistelätkällä. Monipuolisessa järjestelmässä on monta keinoa avata ja sulkea lukkoja, eikä sisäänpääsy ole yhden avaimen varassa.

 

Mitä jos tunnistelätkä tai koodi joutuu vääriin käsiin?

 

Mikäli tunnistelätkä katoaa tai koodi paljastuu ulkopuoliselle, voit helposti kuolettaa molemmat. Siinä tapauksessa, että joku yrittää syöttää ulko-oveen sattumanvaraisia koodeja, sulkeutuu lukko hetkeksi kokonaan viiden väärän yrityksen jälkeen. Verisuren järjestelmään yhdistetty lukko lähettää tiedon väärin syötetyistä koodeista ja lukon sulkeutumisesta myös heti hälytyskeskukseen ja sinulle.

 

Verisuren kokonaisratkaisu suojaa kotisi

 

Parhaan hyödyn sähkölukosta saat, kun yhdistät sen Verisuren hälytysjärjestelmään, johon kuuluvat Yale Doorman -älylukko, Verisure-älylukkomoduuli ja Verisuren keskusyksikkö. Jos sinulla on jo Verisuren järjestelmä, tarvitset älylukkojen rinnalle vain Verisuren älylukkomoduulin. Laajakaistaan yhdistettyä älylukkoa voi hallinnoida myös etänä. Tämä on kätevää, jos olet esimerkiksi töissä tai poissa paikkakunnalta ja sinulla on tarve samaan aikaan päästää joku henkilö kotiisi.

 

Kun yhdistät Yale Doorman -älylukon osaksi Verisuren hälytysjärjestelmää, saat aina ilmoituksen puhelimeesi, jos joku yrittää tunkeutua kotiisi luvattomasti. Samalla tieto kulkee myös Verisuren hälytyskeskuspäivystäjälle, joka voi lähettää poliisin tai vartijan välittömästi paikalle. Älylukko tuo arkeesi joustavuutta ja sen käyttäminen on kätevää niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon ulko-ovissa. Älylukon avulla voit esimerkiksi päästää vapaa-ajan asuntoasi lainaavat sukulaiset tai tuttavat sisään asuntoon, vaikka olisit itse muualla.

 

Kun hankit Yale Doorman -älylukon osana Verisuren ammattimaisesti valvottua hälytysjärjestelmää, saat turvattua kotisi niin murtojen, tulipalojen kuin vesivahinkojen varalta ja samalla saat käyttöösi älylukon lisäksi myös muita arkea helpottavia ratkaisuja. Kotisi ja perheesi tarpeista riippuen kokonaisratkaisu voi koostua esimerkiksi älylukosta, kamerailmaisimet sekä ovien ja ikkunoiden tärinäilmaisimet sisältävästä murtoturvasta, älykkäistä palovaroittimista, kätevistä älypistorasioista ja SOS-painikkeesta, jonka avulla kuka tahansa asunnossa oleva voi hälyttää apua paikalle.

 

Kun haluat tietää kotisi tai vapaa-ajan asuntosi turvallisuustilanteen, varaa aika Verisuren maksuttomaan kodinturvakartoitukseen. Kartoituksessa Verisuren turvallisuusasiantuntija selvittää asunnon riskitekijät ja antaa sinulle ja perheellesi suositukset turvallisuutta parantavista toimenpiteistä.

 

Katso video älylukon käytöstä: 

 

 

Älykäs koti
tuotteet