2016-08-08

Helpotusta koululaisten vanhempien arkeen –mobiilisovellukseen ilmoitus, kun lapset saapuvat koulusta kotiin

Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Haluatko tietää, että lapset ovat saapuneet turvallisesti koulusta kotiin?


Tällä viikolla alkaa arki taas monessa perheessa kun koulut ja eskarit alkavat. Tämän myötä iltapäiväisin alkaa monia vanhempia mietityttämään, että ovathan lapset päässeet turvallisesti koulusta kotiin. Nämä huolet jakaa varmasti kaikki vanhemmat keillä on kouluikäisiä lapsia. Ei ole väliä onko kyseessä ensimmäisiä kertoja yksin koulusta tulevasta eka –tai tokaluokkalaisesta vai vanhemmasta lapsesta, sama huoli on silti mielessä.


 

Monissa perheissä sovitaan, että lapsi soittaa vanhemmille kotiin päästyään tai laittaa viestillä kuittauksen kun on turvallisesti kotona. Voi olla, että vanhemmat ovat kiinni palavereissa tai tapaamisissa, eivätkä pääse vastaamaan puhelimeen. Usein koululaisilla huomion vievät myös muut asiat ja kuittausviesti tai soitto unohtuu.


Verisuren älykotiratkaisuun kuuluva mobiilisovellus tuo ongelmaan kätevän ratkaisun. Verisure mobiilisovelluksen avulla vanhemmat saavat push-ilmoituksen älypuhelimeensa, kun lapsi saapuu kotiin ja kytkee hälytysjärjestelmän pois päältä. Avaimenperän avulla lapsi saa helposti järjestelmän päälle tai pois päältä ilman koodeja.


Ilmoitus lähtee automaattisesti, lapsen tarvitsee ainoastaan kytkeä hälytys pois päältä omalla avaimenperällään. Ja mikä parasta, push-ilmoituksen voi vastaanottaa vaikka olisi palaverissa.

Muistathan, että Verisuren järjestelmän saa kytkettyä myös Yale Doorman ovilukkoon. Yale Doorman järjestelmän saa avattua ja lukittua kolmella eri tavalla - koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Joten jos koululaiselta hukkuu tai unohtuu avaimet voivat vanhemmat avata kotioven etänä.


Verisure tarjoaa kodinturvaa. Hälytyskeskuksemme valvoo kotiasi murroilta, paloilta ja vesivahingoilta ympäri vuorokauden. Kaikkiin hälytysjärjestelmimme kuulu ympärivuorokautinen hälytyskeskuvalvonta. Hälytyksen sattuessa toimimme 30 sekunnissa ja varmistamme oikeat toimenpiteet kameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla.

 

Tämä on Verisure Suomen virallinen blogi.