verisure
Verisure mukana Porin Asuntomessuilla – tutustu messuilla turvapalveluumme käytännössä
Verisure

Verisure on Porin Asuntomessuilla 6.7.–5.8.2018. Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan Verisuren hälytysjärjestelmään ja palveluun käytännössä!

Kuva: Antero Tenhunen / Asuntomessut

 

Porin Asuntomessuilla pääset tutustumaan Verisuren hälytysjärjestelmän toimintaan kohteissa As Oy Porin Villa Sun ja Villa Vaski.

 

As Oy Porin Villa Sun (kohde 24) on paritalo, jonka suuret lasipinnat tuovat sisätiloihin valoa ja tilantuntua. Toisessa asunnossa on hieno kattoterassi, jossa on ulkoporeamme, ja toisessa asunnossa puolestaan on huomioitu myös pariskunnan pienten koirien tarpeet. Paritalon molemmissa asunnoissa on Verisuren järjestelmä. Villa Vaski (kohde 33) on suunniteltu omien piirustusten pohjalta perheen toiveet huomioon ottaen. Kohteella on Verisuren osasto.

 

Verisuren hälytysjärjestelmä suojaa koteja murron, tulipalon ja vesivahingon sekä muiden hätätilanteiden varalta. Lisäksi Verisuren hälytysjärjestelmän älykkäät ominaisuudet ja mobiilisovellus tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa.

Tule tapaamaan meitä Poriin ja katsomaan, miten Verisuren järjestelmä toimii! Löydät meidät kohteista 24, As Oy Porin Villa Sun ja 33, Villa Vaski.

 

Lue lisää Verisuren murtoturvasta, tutustu Verisuren paloturvaan ja lue, miten Verisuren vesi- ja vuotovahti toimii! Tutustu myös Verisuren mobiilisovellukseen.

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

verisure