Käyttövinkit
verisure sovellus
Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella
Verisure

Verisuren mobiilisovelluksen ansiosta hälytysjärjestelmän käyttö on kätevää. Sovelluksella voit ohjata helposti ja vaivattomasti hälytysjärjestelmääsi ja valvoa kotiasi – missä ja milloin tahansa. Voit esimerkiksi tarkistaa, unohditko laittaa kotoa lähtiessäsi hälytysjärjestelmän kokosuojaukseen ja tarvittaessa napsauttaa järjestelmän päälle.

Katso videolta, miten asetat Verisuren hälytysjärjestelmän kokosuojaukseen ja osasuojaukseen Verisuren sovelluksen avulla.

Tarkista kodin suojauksen tila helposti sovelluksesta

 

Voit katsoa Verisuren mobiilisovelluksesta milloin tahansa, missä tilassa hälytysjärjestelmä on. Sinun ei tarvitse koskaan olla epävarma siitä, muistitko laittaa hälytyksen päälle kotoa lähtiessäsi, koska voit aina tarkistaa asian helposti.

 

Voit laittaa kokosuojauksen päälle mobiilisovelluksen avulla painamalla ensin kokosuojausta kuvaavaa painiketta ja näppäilemällä sitten nelinumeroisen käyttökoodisi. IPhonessa voit käyttää tähän myös sormenjälkitunnistetta.

 

Kun koti on kokosuojauksessa, hälytysjärjestelmän liiketunnistimet ovat päällä ja koti on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä tekee hälytyksen, jos kameraliiketunnistin havaitsee liikettä tiloissa tai ovi- ja ikkunavahdit havaitsevat murtoyrityksen.

 

Kytke kotiin palatessasi suojaus pois päältä joko mobiilisovelluksella tai käyttönäppäimistön avulla.

 

Laita osasuojaus päälle yöksi ja nuku rauhassa

 

Kun käytät öisin osasuojausta, voit nukkua yösi rauhassa. Kun koti on osasuojauksessa, se on suojattu ulkopuolelta, mutta kameraliiketunnistimet eivät ole päällä. Näin voit liikkua sisällä vapaasti ilman, että aiheutat itse vahingossa hälytystä. Kuten kokosuojauksessa, järjestelmä hälyttää, jos joku avaa ovi- ja ikkunavahdilla suojatun oven tai ikkunan tai ovista tai ikkunoista yritetään murtautua sisään.

 

Voit laittaa osasuojauksen päälle mobiilisovelluksen avulla painamalla ensin osasuojausta kuvaavaa painiketta ja näppäilemällä sitten nelinumeroisen käyttökoodisi tai iPhonessa käyttämällä sormenjälkitunnistetta. Muista laittaa osasuojaus pois päältä ennen kuin avaat valvotun oven tai ikkunan, jotta hälytys ei laukea.

 

Verisuren mobiilisovelluksen avulla voit myös ajastaa hälytysjärjestelmän osasuojaukseen ja pois osasuojauksesta haluaminasi kellonaikoina.

 

 

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edellinen osa:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

 

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Käyttövinkit
verisure sovellus