Käyttövinkit
verisure sovellus
Näin käytät Verisuren järjestelmää: älypistorasia
Verisure

Älypistorasia: Helppo tapa lisätä turvallisuutta ja säästää energiaa kotona

Verisuren älypistorasian avulla voit lisätä arjen turvallisuutta ja säästää energiaa! Älypistorasia mahdollistaa kodin valaistuksen ja sähkölaitteiden ohjaamisen mistä tahansa Verisuren mobiilisovelluksen kautta. Näin voit esimerkiksi ohjelmoida valaistuksen syttymään ja sammumaan automaattisesti niin, että kotisi näyttää asutulta, vaikka olisit poissa. Voit myös säätää valaistuksen syttymään, kun hälytys laukeaa.

 
 

Älypistorasia kytketään seinään ja haluttu sähkölaite kytketään kiinni älypistorasiaan – helppoa ja yksinkertaista! Verisuren älypistorasiaa on kätevä käyttää mobiilisovelluksen avulla, ja sitä voi ohjata myös Omilta Sivuilta tai suoraan laitteen kytkimestä. Katso videolta, miten älypistorasiaa käytetään!

Säästä energiaa älypistorasioiden avulla

 

Miksi et kytkisi älypistorasiaan televisiota, stereoita tai muita valmiustilassa olevia laitteita ja säästäisi energiaa? Sammuttamalla laitteet kokonaan normaalitalous voi säästää jopa 500 kWh vuodessa. Se vastaa suunnilleen samaa määrää sähköä kuin kerrostaloasunnossa kuluu ruuanvalmistukseen ja astioiden pesuun vuoden aikana.

 

Ohjaa älypistorasioita helposti mobiilisovelluksella

 

Älypistorasian avulla voi monin tavoin helpottaa arkea ja lisätä turvallisuutta. Jopa lasten pelaamista voi hillitä kytkemällä pelikonsolin älypistorasiaan ja kun sovittu peliaika on käytetty, älypistorasian voi laittaa pois päältä.

 

Valoja voi ajastaa sammumaan ja syttymään haluttuun aikaan tai vaikka auringon nousun ja laskun mukaan, ja saada näin

kodin näyttämään asutulta, vaikka kukaan perheenjäsenistä ei olisi paikalla.

 

Voit tarkistaa Verisuren mobiilisovelluksesta missä ja milloin tahansa, onko jokin älypistorasioista päällä, ja voit valvoa älypistorasioihin kytkettyjä laitteita. Älypistorasia on pelastus kaikille meille, jotka alamme kotoa lähdettyämme pohtia, jäikö jokin valo tai sähkölaite sittenkin päälle. Älypistorasian ansiosta ei tarvitse enää käyttää aikaa huolestumiseen tai palata kotiin tarkistamaan tilannetta, koska asian saa heti selville kurkkaamalla mobiilisovellusta.

 

Voit käyttää älypistorasiaa esimerkiksi:

  • valaistuksen ohjaamiseen saadaksesi kodin näyttämään asutulta ollessasi poissa
  • kahvinkeittimeen
  • jouluvaloihin
  • lasten pelaamisen säätelyyn kytkemällä peliajan päätyttyä pelikonsolin pois päältä
  • elektroniikan kytkemiseen pois valmiustilasta energian säästämiseksi

 

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edelliset osat:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä käyttönäppäimistöllä

 

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

 

 

 
 
Käyttövinkit
verisure sovellus