Käyttövinkit
verisure sovellus
Näin käytät Verisuren järjestelmää: ajastukset mobiilisovelluksen avulla
Verisure

Verisuren mobiilisovelluksella voit automatisoida ja räätälöidä hälytysjärjestelmäsi toimintoja niin, että ne sopivat juuri sinun kotisi ja perheesi tarpeisiin. Ajastusten avulla vältät unohdukset järjestelmän käytössä ja voit ohjata älypistorasioita.

Meinaako sinulta unohtua osasuojauksen laittaminen päälle iltaisin? Miksi et ajastaisi sitä menemään automaattisesti päälle, jotta voit nukkua yösi rauhassa? Tai haluaisitko asettaa valot syttymään ja sammumaan automaattisesti, kun olet poissa kotoa, jotta koti näyttää asutulta? Katso videolta, miten ajastusten tekeminen mobiilisovelluksella onnistuu!

Käytä ajastuksia koko järjestelmän ohjaamiseen tai ohjaa älypistorasioihin kytkettyjä laitteita

 

Voit valita, minä viikonpäivinä ajastus toimii, eli ajastus on helppo säätää toimimaan juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Voit käyttää ajastuksia koko järjestelmän ohjaamiseen ja älypistorasioiden ohjaamiseen.

  • Ajasta osasuojaus menemään päälle ja pois tiettyinä kellonaikoina, esimerkiksi kun menet nukkumaan ja heräät.
  • Ajasta valoja syttymään tai sammumaan tiettyyn vuorokaudenaikaan älypistorasioiden avulla. Valojen avulla saat kodin näyttämään asutulta, vaikka olisit poissa. Voit myös ajastaa esimerkiksi lasten yövalon tai jouluvalot syttymään ja sammumaan haluaminasi aikoina.
  • Ajasta älypistorasiaan kytketty kahvinkeitin tai muu laite menemään pois päältä aamulla, kun lähdet töihin. Näin sähkölaite ei unohdu päälle ja aiheuta palovaaraa.

 

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edelliset osat:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: älypistorasia

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä käyttönäppäimistöllä

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Käyttövinkit
verisure sovellus