2018-09-27

Näin käytät Verisuren järjestelmää: SOS-painikkeet

Verisure-hälytysjärjestelmä toimii myös turvahälyttimenä. Hälytysjärjestelmän SOS-toiminnon avulla voit tehdä kutsuhälytyksen, jos esimerkiksi loukkaat itsesi kotona tai kotiisi pyrkii asiaton ihminen.

 

Jos kotona tapahtuu onnettomuus, loukkaat itsesi tai joku yrittää tunkeutua kotiisi, tarvitset apua nopeasti. Verisuren hälytysjärjestelmän avulla voit tehdä kutsuhälytyksen käyttönäppäimistöltä painamalla SOS-näppäimiä samanaikaisesti. Näin saat hälytettyä apua. Katso, miten SOS-painikkeet toimivat!

Hälytyskeskus ottaa yhteyttä SOS-toiminnon aktivoinnin jälkeen

 

Saat tehtyä kutsuhälytyksen painamalla turvapainikkeen SOS-näppäimiä samanaikaisesti. Tieto hälytyksestä välittyy Verisuren hälytyskeskukseen, missä hälytyskeskuspäivystäjämme ottaa sen välittömästi käsittelyyn. Päivystäjä soittaa sinulle tai ottaa yhteyttä puhekeskuksen kautta selvittääkseen tilanteen ja välittääkseen tarvittavaa apua paikalle. Jos emme tavoita sinua, lähetämme paikalle vartijan selvittämään hälytyksen syyn.

 

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edelliset osat:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: ajastukset mobiilisovelluksen avulla

Näin käytät Verisuren järjestelmää: älypistorasia

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä käyttönäppäimistöllä


Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

 


Kategoriat: Käyttövinkit Tuotteet


Verisure tarjoaa kodinturvaa. Hälytyskeskuksemme valvoo kotiasi murroilta, paloilta ja vesivahingoilta ympäri vuorokauden. Kaikkiin hälytysjärjestelmiimme kuuluu ympärivuorokautinen hälytyskeskusvalvonta. Hälytyksen sattuessa toimimme välittömästi ja varmistamme oikeat toimenpiteet kameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla.

 

Tämä on Verisure Suomen virallinen blogi.