Käyttövinkit
verisure sovellus
Näin käytät Verisuren järjestelmää: muistutukset mobiilisovelluksen avulla
Verisure

Verisure-sovelluksen avulla voit luoda itsellesi muistutuksia ja välttyä näin unohduksilta ja vahinkohälytyksiltä. Voit esimerkiksi asettaa sovelluksen muistuttamaan sinua, jos olet töihin lähtiessäsi unohtanut laittaa hälytysjärjestelmän päälle.

 
 
 

Muistutustoiminto on kätevä myös lapsiperheissä, sillä järjestelmän kytkeminen voi unohtua myös nuorelta koululaiselta. Voit muistutuksen saatuasi tarkistaa lapselta, että hän on lähtenyt kouluun normaalisti, ja kytkeä järjestelmän sen jälkeen päälle.

Vastaavasti voit asettaa muistutuksen siitä, jos järjestelmä on jäänyt kytkemättä pois päältä. Tällainen muistutus voi olla hyödyksi esimerkiksi sovittuun aikaan saapuvien talonvahtien, remontoijien tai siivoojan tulon varalta.

 

Voit myös asettaa sovelluksen muistuttamaan, mikäli jokin valvottu ovi tai ikkuna on tiettynä aikana tai asettamasi ajastuksen päätyttyä auki. Muistutusten avulla voit välttyä unohduksilta järjestelmän käytössä eikä vahinkohälytyksiä tule niin helposti.

 

Katso videolta, voit asettaa muistutuksia Verisuren mobiilisovelluksessa!

 

Valitse milloin, kenelle ja miten muistutus tulee

 

Kun asetat muistutuksen, voit valita, mihin kellonaikaan ja minä viikonpäivinä haluat muistutuksen tulevan. Esimerkiksi muistutus siitä, että järjestelmä on kytkemättä päälle, on kätevä asettaa vain niille viikonpäiville, joina olet töissä.

 

Voit myös valita, haluatko muistutuksen tulevan itsellesi vai jollekin toiselle. Valittavana näkyvät ne käyttäjät, joille on määritelty oikeudet käyttää hälytysjärjestelmää. Myös muistutustavan voi valita: määrittele valikossa, haluatko muistutuksen tulevan push-ilmoitukesna kännykkään, sähköpostitse tai tekstiviestillä (tekstiviestitoiminto on käytössä, jos olet ostanut tekstiviestejä verkkokaupastamme). Voit myös tarpeen mukaan valita useamman henkilön ja muistutustavan.

 

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edelliset osat:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: SOS-painikkeet

Näin käytät Verisuren järjestelmää: ajastukset mobiilisovelluksen avulla

Näin käytät Verisuren järjestelmää: älypistorasia

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä käyttönäppäimistöllä

 

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Käyttövinkit
verisure sovellus