Käyttövinkit
Kodinturvavinkit
Näin käytät Verisuren järjestelmää: turvapainike
Verisure

Verisuren turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-kutsuhälytyksen ja kytkeä osasuojauksen kätevästi päälle ja pois. Lisäksi voit hyödyntää ovikellotoimintoa, joka on kätevä esimerkiksi lapsiperheissä.

Jos kotona sattuu onnettomuus tai muu hätätilanne, voit tehdä turvapainikkeella kutsuhälytyksen painamalla molempia painikkeita samanaikaisesti. Tällöin turvapainike piippaa ja voit äänittää siihen viestin, joka toimitetaan Verisuren hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuksemme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai puhekeskuksen kautta selvittääkseen tilanteen ja välittääkseen tarvittavaa apua paikalle.

Turvapainiketta voi käyttää myös osasuojauksen kytkemiseen päälle ja pois. Lisäksi siinä on ovikellotoiminto. Katso, miten turvapainiketta käytetään!

Turvapainikkeesta on helppo kytkeä osasuojaus päälle ja pois

Saat kytkettyä osasuojauksen päälle esimerkiksi nukkumaan mennessä painamalla turvapainikkeen kuunäppäintä. Näin koti on myös yön aikana suojattu. Voit nukkua rauhassa, sillä hälytys laukeaa, jos suojattu ovi tai ikkuna avataan tai yritetään murtaa. Kameraliiketunnistimet eivät kuitenkaan ole päällä, joten voit liikkua kotona vapaasti aiheuttamatta hälytystä. Osasuojauksen saa pois päältä painamalla turvapainikkeen aurinkonäppäintä.

Ovikellotoiminto on kätevä lapsiperheessä

Voit asettaa Omien Sivujen kautta päälle turvapainikkeen ovikellotoiminnon. Silloin kuulet merkkiäänen, jos ulko-ovi avataan. Vaikka olisit eri puolella taloa, ovikellotoiminnon ansiosta kuulet, jos esimerkiksi lapsi lähtee ovesta ulos. Saat kytkettyä ovikellotoiminnon päälle ja pois myös turvapainikkeessa olevasta on-off-napista.

Näin käytät Verisuren järjestelmää -juttusarjassa kerromme, mitä tarkoitusta varten Verisuren hälytysjärjestelmän eri ominaisuudet on suunniteltu ja opastamme yksinkertaisilla ohjeilla, miten niitä käytetään. Lue myös juttusarjan edelliset osat:

Näin käytät Verisuren järjestelmää: muistutukset

Näin käytät Verisuren järjestelmää: ajastukset mobiilisovelluksen avulla

Näin käytät Verisuren järjestelmää: älypistorasia

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä mobiilisovelluksella

Näin käytät Verisuren järjestelmää: mitä jos hälytys laukeaa vahingossa?

Näin käytät Verisuren järjestelmää: kokosuojauksen ja osasuojauksen kytkentä käyttönäppäimistöllä

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Käyttövinkit
Kodinturvavinkit