2017-07-13

Verisuren hälytysjärjestelmäpalvelu esittelyssä Mikkelin Asuntomessuilla

Verisuren hälytyskeskus toimii 30 sekunnissa hälytyksen sattuessa.

Verisure on Mikkelin asuntomessuilla 14.7.-13.8.2017. Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan Verisuren hälytysjärjestelmän toimintaan käytännössä.

 

Mikkelin asuntomessuilla pääset tutustumaan Verisuren hälytysjärjestelmään asennettuna kohteissa Villa Saimaanhelmi ja Muuramen Helmi.

 

Villa Saimaanhelmi on moderni hirsinen älytalo, joka on suunniteltu nelihenkiselle koiraperheelle. Muuramen Helmi on puolestaan koti itsenäiselle koti- ja työskentelyrauhaa arvostavalle yrittäjänaiselle.

 

Verisuren hälytysjärjestelmä suojaa koteja murron, tulipalon ja vesivahinkojen sekä muiden hätätilanteiden varalle. Lisäksi Verisuren hälytysjärjestelmän älykkäät ominaisuudet ja mobiilisovellus tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa.

 

Tule tapaamaan meitä Mikkeliin! Löydät meidät kohteista 8, Villa Saimaanhelmi ja 19, Muuramen helmi.

 

Lue lisää Verisuren murtoturvasta.

Lue paloturvasta täältä.

Lue Verisuren vesi-ja vuotovahdista.

Lue, mitä kaikkea voi tehdä Verisuren mobiilisovelluksella.

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?


 

 

 

Verisure tarjoaa kodinturvaa. Hälytyskeskuksemme valvoo kotiasi murroilta, paloilta ja vesivahingoilta ympäri vuorokauden. Kaikkiin hälytysjärjestelmiimme kuuluu ympärivuorokautinen hälytyskeskusvalvonta. Hälytyksen sattuessa toimimme välittömästi ja varmistamme oikeat toimenpiteet kameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla.

 

Tämä on Verisure Suomen virallinen blogi.